Despre noi

S.C. VIR COMPANY INTERNATIONAL S.R.L. a fost infiintata in iulie 2005, avandu-l ca presedinte si
director general pe domnul prof. Gianalfredo Tisocco, societatea avand ca obiect de activitate dezvoltarea de activitati imobiliare in sectoarele industriale si civile, constructii si comert, demolare si excavatii.


Suntem societate cu capital integral privat, cu sediul in Bucuresti si punct de lucru la Valea Calugareasca, cu o experienta de peste 5 ani in domeniu fiind specializata in lucrari de demolare si excavatii.
Suntem o echipa dinamica care, prin calitate, doreste sa impuna un standard in domeniu. Am reusit oferind calitate, seriozitate, promptitudine si preturi competitive.


Ne-am propus o abordare noua in relatiile cu beneficiarii si colaboratorii nostri, incercand pe cat posibil reducerea termenelor de executie si realizarea unei comunicari simplificate prin oferirea unor solutii constructive, atat in etapa pregatitoare cat si pe parcursul executiei lucrarilor, beneficiarii avand tot suportul nostru tehnic pentru realizarea obiectivelor propuse.

Dotarea tehnica este de ultima generatie, echipamente ce fac posibila o executie rapida si calitativa a lucrarilor la preturi competitive.